Külföld

„Ügyes csínytevés” – pornós nyögéseket lehetett hallani a BBC élő fociközvetítésében

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 7:34

Szakértők épp a kezdődő mérkőzést elemezték, amikor egyértelmű szexhangok zavarták meg a műsort. 

A BBC brit közszolgálati adó elnézést kért a nézőktől, amiért szexhangok zavarták meg az angol kupa élő közvetítését kedd este. A nyögéshangokat akkor lehetett hallani, amikor a wolverhamptoni Molineux stadionban kialakított BBC-stúdióban Gary Lineker és Alan Shearer szakkommentátor a focimérkőzés kezdete előtt beszélgetett.


Lineker és Shearer láthatóan alig bírta visszatartani a nevetését, amikor elkezdődtek a pornós nyögéshangok, és Lineker megjegyezte:

Nem tudom, hogy otthon is hallják-e.

Lineker a mérkőzés kezdete után Twitter-oldalán tett közzé egy fényképet, amin egy mobiltelefon látható. A készüléket a stúdió díszletébe
 rejtve találták meg. Lineker hozzátette:

Elég szórakoztató egy szabotázs volt.

A műsorvezető a BBC egyik műsorában később elmondta, hogy a stúdióban olyan hangosan szóltak a nyögések, hogy alig hallotta, mit mondanak a vendégek, de „ügyes csínytevésként” jellemezte az eset.

Mint kiderült, a csínt egy ismert YouTuber, Daniel Jarvis hajtotta végre. Ő rejtette el a mobilt, aminek csöngéshangja volt a szexnyögések. YouTube-oldalán közzé is tett egy videót arról a pillanatról, amikor felhívta a mobilt.


Nyitókép: Twitter/Josh Halliday

 

#Külföld#bbc#szexhangok#élő közvetítés#csíny

Címlapról ajánljuk