Műsorújság
RTL Most

Zuckerberget fenyegeti az Iszlám Állam

Az Iszlám Államhoz közeli Kalifátus Hadsereg Fiai nevű csoport megfenyegette a Facebook és a Twitter-atyját, Mark Zuckerberg-et és Jack Dorsey-t a legújabb propagandavideójában, amit szerdán publikáltak. 
Az indok: a világ két legnépszerűbb közösségi oldala nem támogatja, sőt, ellehetetleníti a terrorista szervezetek megjelenését és tevékenykedését a közösségi platformokon.

A huszonöt perces videóban többször feltűnik a két vezérigazgató.


Zuckerberg és Dorsey képét néhol golyóütötte nyomok borítják a felvételeken.


A videóban azt ígérik a terrorista szervezet tagjai, hogy hamarosan a két vezér lesz végérvényesen törölve, sőt már több ezerfiókot feltörtek, és számos Facebook-csoport is a kezükben van. 


"Ha töröltök egy profilt, tizen lépünk a helyére" 

- szól a fenyegetés.

via vocativ

Brutális kegyetlenkedések, hidegvérű kivégzések, halál, pusztítás és rettegés. Ez kíséri mindenhol az ISIS megjelenését. Eddig úgy hittük, hogy ez tőlünk, Magyarországtól jó messze van. Tévedtünk. Nemrég az Iszlám Állam fekete lobogóit tűzték ki egy bosnyák faluban, ott ahová több tucat mudzsahed harcos költözött és ahol állítólag nemrég még titkos kiképzőtábor is működött. Mindez légvonalban mindössze 100 km-re a magyar határtól. A témáról készült riportunkat a képre kattintva nézheti meg:

Legnézettebb videók