Műsorújság
RTL Most

Unatkozol? Nézegess indoklatlanul gazdag orosz tinédzsereket!

Nem fogsz többé unatkozni! A kőgazdag orosz fiatalok fotóit gyűjtő Instagram-oldalon egymást érik a menő sportkocsik, a méregdrága ruhák és italok, sőt, van aki még Vlagyimir Putyinnal is lőtt egy szelfit, hogy bizonyítsa, mennyire menő!
A Rich Russain Kids oldal kifejezetten orosz nagyvállalkozók, üzletemberek és politikusok csemetéinek dekadens fotóira szakosodott. Az online szlengben csak minigarcháknak nevezett tinédzserek egymást próbálják túllicitálni a luxuscikkekkel pózolás műfajában, és elég erős a mezőny!

Van, aki sportkocsikkal próbálkozik:


 

Jajj, valaki tanítsa már meg szegény lánynak, hogyan kell beszállni egy autóba!
Így néz ki az élmény belülről!

Az sem baj, ha összetörik, van másik!Persze az igazán menő arcok nem adják lejjebb egy saját repülőgépnél!Az meg ilyen belülről:Fontos még a menő óra! Ez a srác például tuti tudja, hogy mennyi a pontos idő:

Lehetőleg villants bankkártyát is, hogy feldobd az órás képeidet!Tarts egzotikus háziállatot, mondjuk mosómedvét!Vagy tigrist!Ha nincs kéznél egzotikus állat, csak egy tacskó, dobjuk fel a képet luxi kiegészítőkkel, mondjuk pezsgővel!De óra ide, verda oda, nyilvánvalóan senki sem lehet olyan menő, mint ez a srác, aki magával Putyin orosz államfővel szelfizett!
Képek innen.

Magyarországon is tört már össze 400 milliós Ferrari! Kattintson a videóért! 

Lájkolja a Villanyleót!

 
 

Legnézettebb videók