Műsorújság
RTL Most

Szüzességi bizonyítványával pózolt a menyasszony - Ön szerint ez normális?

Ma már egyre kevesebben gondolják úgy, hogy a szüzesség megléte valóban meghatározná egy nő értékét, azonban bizonyos közösségekben kardinális kérdés, hogy a hajadon lányok tökéletesen érintetlenül menjenek férjehez. Brelyn Bowman még orvosi igazolást is szerzett arról, hogy "ártatlanul" sétált az oltár elé. Ön is ennyire fontosnak tartja a szüzességet? Szavazzon!
Az egyéni döntésen vagy a vallási meggyőződésen múlik, hogy a lányok házasság előtt is élnek-e nemi életet vagy inkább várnak a nászéjszakáig az első alkalommal.Sokak szerint az is helytelen, ha a szüzességgel kapcsolatban az elvesztés szót használjuk, hiszen ez egy természetes biológiai folyamat, amelyet nem szabad túlságosan misztifikálni.

Ezzel szemben bizonyos vallási csoportokban még ma is óriási jelentőséget tulajdonítanak neki.
Az utóbbiak táborát erősíti Brelyn apja is, így kerülhetett sor arra a meghökkentő helyzetre, hogy a lány bekeretezett szüzességi bizonyítvánnyal érkezett a saját lagzijára.

Íme a közös fotó: Brelyn, az édesapa és Brelyn orvosilag igazolt szüzessége egy fényképen.
 

A hivatalos orvosi igazoláson az áll, hogy a lány a vizsgálatokon szűznek találtatott és a szűzhártyája érintetlen.

Azonban nem ez volt az egyetlen hivatalos okirat, ami megpecsételte, hogy a lány a szülei elvárásai szerint élje az életét.
A családtagok aláírtak egy szerződést is, amelyben Brelyn ígéretet tesz arra, hogy "jó kislányként" viselkedik az esüvőig, azaz semmilyen formában nem él nemi életet a nászéjszakág. Ezen kívül szerepel a szövegben az is, hogy sem cigarettával, sem pedig másfajta droggal nem "szennyezheti be" a testét.

Az ifjú pár esküvőjét alaposan dokumentáló honlapon ráaásul egy szó sem esik arról, hogy a vőlegénynek is eleget kellett tennie a fenti elvárásoknak.


Ön szerint jogos, hogy a családja ennyire beleavatkozik a fiatal lány életébe?
Szavazzon! 

Ha további hírekre éhezik, lájkolja a Villanyleót!

 

Legnézettebb videók