Műsorújság
RTL Most

Star Wars logóval tényleg mindent el lehet adni? Mutatunk néhány bizonyítékot!

Az új Star Wars mozi, Az ébredő Erő körüli felhajtást mindenki igyekszik meglovagolni, így aztán érthető, hogy a szereplőkről mintázott játékfigurák, ruhák és kiegészítők tömegével fogynak. De megvenne ön például egy zacskó almát csak azért, mert Luke Skywalker van rajta? Mutatunk egy csomó terméket, amit Erővel próbálnak letolni a vásárlók torkán a kereskedők!

Star Wars-os narancs/alma


Minden idők legsikeresebb sci-fi sorozata nem a gyümölcsökről lett híres, bár kétségtelen, hogy gömb alakú tárgyak nagy szerepet játszanak benne (lásd: bolygók, Halálcsillag). Vagy gondolhatunk arra is, hogy az alma nem esik messze a fájától, de ez meg nem igaz Darth Vaderre és Luke Skywalkerre, hiszen az Erő ellentétes oldalán állnak. Rejtély, mitől számít Star Wars terméknek egy zacskó alma!
Star Wars hányózacskó


Aki nem bírja a fénysebességet repülést, de bírja a messzi-messzi galaxis lakóinak kalandjait, az bátran rókázhat a fénykard helyes használatát IKEA-ábrákkal bemutató mintás papírzacskóba.


 

Star Wars fogkrém


Végülis valahogy csak rá kell venni a gyereket, hogy este fogat mosson, akkor meg miért ne rakjunk Csillagok háborúja logót a fogkrémre?


Star Wars sminkkészlet


Azoknak, akik egyszerre szeretnének szépek lenni, és megmutatni, hogy igazi rajongók!

 
 

Star Wars kávétejszín


Egy újabb termék, aminek annyi köze van a filmhez, hogy a szereplők arcát ragasztották a dobozára. Persze lehet, hogy tévedünk, és Mos Eisley űrkikötőjének összes kocsmájában ezt keverik a galaktikus kávéba!

 
 

Kínai porcelán Darth Vader arcával


A Sötét Nagyúr köztudottan tradicionális kínai motívum. 

C-3PO ragasztószalag adagoló


Arra az esetre, ha minden vágyad egy protokolldroid ágyékából előhúzni a celluxot az irodában!


Tauntaun hálózsák


Jó, ez kivételesen tök ötletes a többihez képest: mint ismeretes, Luke Skywalker A Birodalom visszavág elején úgy menekül meg a fagyhaláltól, hogy Han Solo kibelez egy jókora tauntaun nevű haszonállatot, és a teste melegével menti meg barátját a Hoth bolygó zord időjárásától. Erre utal a hálózsák, melynek segítségével bárki kipróbálhatja, milyen egy ilyen lény bendőjéban szunyókálni.


A Villanyleó tele van érdekes cikkekkel, meg mindenféle jóval! Kövesse, ha jót akar!

 

 

Legnézettebb videók