Műsorújság
RTL Most

Spermalopással vádolja az énekes az egyik rajongóját

A nőt állítása szerint egy híres salsaénekes ejtette teherbe. Az énekes tagad, sőt mi több, vádol!
Karla Nkara Toledo Covának meggyőződése, hogy az ikerlányainak a híres puerto rico-i salsaénekes, Maelo Ruiz az apja. A nő még képeket is posztolt, hogy bizonyítsa igazát, bár az énekes következetesen tagad.


Nincs is más választása, hiszen huszonegy éve házas.


Az énekes szerint a megszállott nő egy spermabankból lopta el az értékes mintát és mesterséges megtermékenyítésből születhetettek a gyermekei.A nő közös fotókat is megosztott annak érdekében hogy bizonyítsa igazát. Az énekes szerint a szőkeség még 2010-ben, egy közös venezuelai munka során esett bele és azóta


megszállottja a termetes dalospacsirtának.


A zenész korábban egy spermabankban helyezte el saját magjait annak érdekében, hogy halála után is lehessenek gyermekei. Állítása szerint Karla kihasználva az adottságait és a spermabank munkatársait, megszerezte, majd valahogyan felhasználta a megszerzett mintákat.

Ruiz felesége természetesen hisz a férjének, aki állítása szerint


sohasem csalná meg őt.


Úgy néz ki, hogy hasonló bűncselekmény hazánkban nem történhet a jövőben, hiszen megszüntette tevékenységét az ország legnagyobb spermabankja. Az Országos Tisztiorvosi Hivatal még tavaly nyáron tett feljelentést a KRIO Intézet ellen illegális szervkereskedelem miatt, mert szerintük a cég a magyar egészségügyi törvényt kijátszva importált Dániából hímivarsejteket. A KRIO-sztorit a képre kattintva nézheti meg:

Lájkolja a Villanyleót, hogy ne maradjon le semmirol!

Legnézettebb videók