KERESÉS search-close

Postán vett át kokaint egy mezőkövesdi férfi

2016.02.17. 13:40
Postára rendelni kokaint? Egy mezőkövesdi férfi megtette, letartóztatták.
Postán vett át kokaint egy mezőkövesdi férfi
A füzesabonyi rendőrök kedd délután vették őrizetbe a postára drogot rendelő férfit, aki ellen kábitószer birtoklása miatt indított eljárást a füzesabonyi rendőrség. A rendőrök átvizsgálták a harmincegy éves férfi ruházatát, amiből egy tégelyben por és kristályos állagú anyag került elő.

A gyorsteszt során kiderült, hogy


kokainról, ketaminról és efedrinről van szó.


A férfit őrizetbe vették és kihallgatták.

Többek között interneten is rendelhető, olcsó dizájnerdrog okozhatta annak a 39 éves férfinak a halálát, aki a lakásában lett rosszul Szombathelyen. Barátja a nyugat.hu internetes portálnak azt mondta, hogy az elvált, három gyermekes családapa egy ideje nemcsak ivott, hanem feltehetően herbált is szívott. Az esetről készült riportunkat a képre kattintva nézheti meg

Postán vett át kokaint egy mezőkövesdi férfi
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való