Műsorújság
RTL Most

Percekkel a szülés után a kórházi ágyon erőszakoltak meg egy nőt Indiában

A tettest a biztonsági kamerák rögzítették, amint áldozatok után kutat a kórház folyosóin. Végül egy olyan nőre csapott le, aki néhány perccel azelőtt esett át egy császármetszésen. Nem sokkal az incidens után a férfi egy másik egészségügyi intézménybe is megpróbált bejutni.
Egy 23 éves nőt megerőszakolt egy ismeretlen férfi egy Újdelhi nyugati részén található kórház intenzív osztályán,
 

mindössze percekkel azután, hogy császármetszéssel világra hozta gyermekét.


A kórház biztonsági kamerái rögzítették, amint a tettes a folyosókon mászkál és benéz a függönyök mögé és a kórtermekbe, feltehetőleg gyenge, védekezésre képtelen áldozatok után kutatva.A hatóságok szerint az illető orvosnak adta ki magát, így juthatott be az épületbe.

Az erőszakoló ugyanazon a napon egy másik kórházban is próbálkozott, akkor azonban egy nő észrevette, és riasztotta a biztonságiakat. A férfi elmenekült, nagy erőkkel keresik.

Amilyen felfoghatatlan, hogy ilyesmi megtörténhet egy védtelen kismamával egy kórházban, legalább annyira érthetetlen, amikor családon belülről érkezik az erőszaktevő. Az RTL Híradónak egy 17 éves lány mesélt megpróbáltatásairól, melyeket a szexuális zaklatás miatt kellett elszenvednie. Kattintson a képre a videóért!


 

Lájkolja a Villanyleót!

 

Legnézettebb videók