Műsorújság
RTL Most

Nézze meg a világ legpechesebb emberét!

Egy 48 éves nő azt ál­lítja, hogy ő nyerte meg az ang­liai lottó fő­nye­re­mé­nyét, de kimosta a nyertes szelvényt.  És ha ennyi nem lett volna elég: még eljárás is indult ellene lopás vádjával. Na, ezt nevezik rossz napnak!
Bizonyára sokunkkal előfordult, hogy olyan dolgokat mostunk ki, amit nem akartunk kimosni. Például a zsebekben maradt pénzt vagy fontos iratokat, félve őrizgetett szerelmes levélet vagy autogramot.


 
Susanne Hinte középkorú, szívbeteg, kétgyerekes anya és 33 millió font átszámítva, több mint 13 milliárd forint jogos tulajdonosa LENNE, ha nem mosta volna ki a szelvényt. A szétázott papírfecnin a számok úgy-ahogy kivehetőek, de a vonalkód sajnos nem.

Ilyen lehetett a helyzet:

Susanne:  Nyertem! Nyertem! Istenem, gazdag vagyok! 
Ismerősök: De jó, épp szükségünk lenne egy kis kölcsönre!Susanne: Persze, imádok mindenkit, csak hol van a szelvény?Susanne: Óóóó, neeEEEee,  kimostam!A lottóárus, Tatu Patel,  100%-ban igazolja, hogy nála vette Susanne a nyertes szelvényt, a térfigyelő kamerák is ezt a tényt erősítik. Az ügy bonyolult hisz,  még eljárást  is indítottak ellene két rendbeli lopás miatt is.


 

De vannak szerencsés lottónyertesek is. Például Andraschek László, az egykor hajléktalan férfi, aki közel hatszázmillió forint büszke birtokosa lett.

Nézze meg történetét a képre kattintva. 

Legnézettebb videók