Műsorújság
RTL Most

Négy év alatt negyvenháromezerszer erőszakolták meg ezt a nőt a mexikói emberkereskedők

Tizenkét éves volt, amikor egy férfi elcsalta magával otthonról. Egyenesen Tenancingo városába vitte, a Mexikói emberkereskedelem egyik központjába, ahol az ígért gazdagság helyett a prostitúció várt rá. A 23 éves Karla Jacinto ma az emberkereskedelem felszámolásáért küzd, ezért vállalta, hogy az egész világgal megosztja a történetét.
Karla Jacinto zűrös családban nőtt fel, állítása szerint öt éves kora óta volt kitéve szexuális zaklatásnak. Amikor találkozott egy nála idősebb férfival, aki pénzt és ajándékokat ígért neki, könnyen elcsábult, és szinte azonnal hozzá költözött, maga mögött hagyva otthonát. Egy távoli városba mentek, Tenancingo-ba:
 

az Egyesült Államok tíz legkeresettebb emberkereskedője erről a mindössze 11 ezer fős településről származik.


Karla azonban nem tudta ezt, ahogy azt sem, hogy a férfi, aki elcsalta őt otthonról valójában lányokat futtat és a helyi szervezett bűnözésnek dolgozik.

Az első pár hónapban minden rendben volt, aztán a férfi verni kezdte a nőt, hogy így kényszerítse prostitúcióra. Volt, hogy egy lánccal ütötte, sőt, olyan is, amikor izzó vassal bántalmazta. A fiatal lány félelmében belement abba, hogy az utcán kezdjen dolgozni. Ekkor Guadalajarába vitték, Mexikó egyik legnagyobb városába.

Átlagosan naponta harminc férfival kellett lefeküdnie, reggel tíz és éjfél között.
 

Azt mondja, inkább becsukta a szemeit, csak ne lássa, hogy mit tesznek vele.


Voltak férfiak, akik egyszerűen kinevették, ha sírni kezdett közben. Úgy becsüli,
 

a négy év alatt nagyjából 43200 alkalommal erőszakolták meg.
A nő azt is állította, hogy egy, a megmentésükre szervezett razzia során ahelyett, hogy kiszabadították volna őt és társait, a rendőrök filmezni kezdték a védtelen lányokat, akik között 10 éves gyerekek is akadtak.

Végül 2006-ban rajtaütöttek a bandán, a lány pedig kiszabadulhatott. Vallomása szerepet játszott abban, hogy az Egyesült Államok törvénybe iktatta a regisztrált szexuális bűnözőkről vezetett adatbázisok nyilvános elérhetőségét. Az International Organisation for Migration nevű szervezet adatai szerint
 

évente legalább húszezren esnek áldozatul emberkereskedőknek Mexikóban.


A Tlaxcala Egyetem 2010-es tanulmánya szerint Tenancingo-ban minden ötödik fiatal a szervezett bűnözésben látja saját jövőjét, és a gyerekek kétharmada ismer legalább egy olyan rokont vagy ismerőst, aki emberkereskedők vagy prostitúcióval foglalkozó személyek áldozatává vált.
 

Ha nem akar lemaradni a legfontosabb hírekről, akkor kövesse a Villanyleót, az RTL blogját a Facebookon!

 
 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók