Műsorújság
RTL Most

Megette az aligátor a betörőt

Floridában nem érdemes a bűn útjára lépni, mert veszélyes fenevadakba botlik az ember. Így járt az a szerencsétlen rabló is, aki a rendőrök elől menekülve egyenesen egy hatalmas hüllő kitátott szájába szaladt. :(
A 22 éves Matthew Riggins darabjait egy aligátor gyomrában találták meg a hatóságok, miután a több floridai ház kirablásával gyanúsított férfinek nyomát vesztették menekülés közben.

November 13-án Barefoot Bay lakosai bejelentést tettek két férfiről, akik több otthonba is betörtek. A rendőrség helikopterekkel és kutyákkal eredt a feltételezett elkövetők nyomába, de egyiküket sem sikerült kézre keríteni. Legalábbis aznap éjjel.
 

Riggins holtteste ugyanis 10 nappal később egy közeli tóból került elő, méghozzá hiányosan.


Mint kiderült, a férfi megfulladt, miután megtámadta és súlyosan megsebesítette egy aligátor, ami akkor is őrizte zsákmányát, amikor a rendőrség megpróbálta kihalásni azt a vízből. Az állat vizsgálata során megtalálták a férfi hiányzó testrészeit az emésztőrendszerében. Azt feltételezik, hogy a férfi a vízparton próbált meg elbújni az őt üldözők elől, vesztére azonban sokkal félelmetesebb ellenfélbe botlott.
 

Kövesse a Villanyleót, az RTL blogját!

   

Legnézettebb videók