Műsorújság
RTL Most

Kirabolta a plébániát, de kifelé menet fennakadt a kerítésen

Meglehetősen balfék betörőről adott hírt a Police.hu: a debreceni plébániát kifosztó férfit az egyik ott dolgozó hölgy szedte le a tüskés kerítésről, amelyen nem sikerült átvergődnie. A zseniális hírt változtatás nélkül közöljük!

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 21-én 7 óra 50 perc körüli időben egy férfi a nyitott hátsó ajtón ment be egy debreceni plébániához tartozó épületbe, ahonnan eltulajdonított két laptopot, majd a helyszínről távozni akart. Az ismeretlen a kerítésen akart kimászni az udvarból, azonban elvesztette az egyensúlyát és a kerítés tetején fennakadt. Egy ott dolgozó hölgy észrevette a kerítésen tehetetlenül lógó férfit, akit lesegített, azonban gyanússá vált neki az eset, ezért azonnal értesítette a rendőrséget.


Íme a bátor kerítés, mely feltartóztatta a rablót.
 

A fiatalember ekkor megijedt és bemenekült a plébánia épületébe. A helyszínre érkező rendőrök átkutatták az egész épületet, amely során a pincében található egyik szobából zajt hallottak. A körzeti megbízottak kinyitották az ajtót és meglátták az ott bujkáló 24 éves férfit, akit elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók L. Csabát gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.


(via Police.hu)

 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók