Műsorújság
RTL Most

Ennek a nőnek terhesen is kockahasa van!

A 31 éves fitneszmodell és Miss Fitness Universe győztes Stacie Venagro a terhessége ellenére sem mondott le az állandó testedzésről, és sikerült megőriznie a jól látható izmokat a hasán. Kattintson, és mutatjuk a szokatlan pocakot!


Stacie Venagro testépítő 30 hetes terhes, ennek ellenére jól látható kockahasa van, ugyanis minden nap fáradhatatlanul nyomja az edzéseket. Sőt, az orvosával konzultálva úgy döntött, nem fog kettő helyett kétszer annyit enni, mindössze 200 kalóriával fogyaszt többet a megszokottnál.

Mindezt alaposan dokumentálja az Instagramján, ahol a követői pozitív kommentekkel bombázzák, sokak szerint ugyanis nagyon inspiráló, ahogy a kismama karbantartja magát.

Ez azért is meglepő, mert korábban nagy port kavart egy másik fitneszmániás anyuka: Sarah Stage képei láttán sokan felháborodtak, mivel szerintük egészségtelen és veszélyes a babára nézve, amit a nő csinál.


Sarah Stage 10 nappal a szülés előtt. 4 nappal utána már posztolta is lapos hasát.

Bár kockahasú kismamánk még nincs, a fitneszben Magyarország is élen jár: decemberben a thaiföldi világbajnokságon a magyar csapatot választották a legjobbnak, ráadásul öt egyéni érmet is elhoztak. Kattintson a képre a videóért!


 

Lájkolja a Villanyleót!

 
 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók