Műsorújság
RTL Most

Egy jó vacsora maga a játékos szex – állítja a Konyhafőnök 3 intimitás gourmet-ja

A Konyhafőnök 3 tele van váratlan fordulatokkal és színes egyéniségekkel. Többek közt ilyen Hummel Zsolt, aki saját elmondása szerint nem csak amatőr séf, hanem intimitás gourmet is. Olyan ember, aki fel akarja fedezni az igazi természetes örömöt, és aki vallja, hogy egy jó vacsora lehet elő, vagy utójáték, vagy maga a játékos szex is.„Sosem voltam egy nagy körterajongó. Meg-megettem, de magamtól sosem szedtem vagy vettem volna. Nem volt vele bensőséges a kapcsolatom, nem értettem a lényegét.” – írja a Konyhafőnök 3 intimitás gourmet-ja blogbejegyzésében, utalva arra, hogy a körte a női fenékhez hasonló.
 

Innen már nem kell sok, hogy eljusson az anális szexig: „Miközben a férfi vágyainak egyik legszebb testrésze a fenék, imádja megmarkolni, csókolni, olykor kicsit megpaskolni is, a hátsó bejáraton behatolni már nem mindig mer.” Ez nagyrészt azért van, mert az együttlétnek erről a módjáról sok tévhit él az emberekben.

Hummel szerint nagyrészt ez a pornófilmek miatt is van. Ezek nem tükrözik a lényeget, és félrevezetik nézőiket. Nem többek, mint művi aktusok, melyek nem segítenek megélni a valódi gyönyöröket. És a jó anális szex nem is azon múlik, hogy milyen a technika, hanem azon, hogy a két fél maximálisan rá merje bízni magát a másikra.

A férfinek a nő fenekére pedig úgy kell tekintenie, mint „csodás és intim porcikájára”. Az együttlét akkor sikerül igazán, ha érzelmes és intim játék lesz.

„Az anális szex nem csupán egy vadabb, pornófilmekben látható aktus lehet, egy magazinokban olykor megjelenő divatos szexadalék, hanem egy pár intim és egyben újszerű kapcsolódása.” – foglalja össze a lényeget Hummel.
 

További érdekes híreket szeretne olvasni? Lájkolja Facebookon a Villanyleót, az RTL blogját.


Legnézettebb videók