Műsorújság
RTL Most

Amerika leghosszabb lábai egyenként 125 centi hosszúak

A floridai Holly Burt számára megvalósult az amerikai álom: gimiben halálba cikizték extrém lábmárete miatt, most pénzt keres azzal, hogy modellként mutogatja őket a fényképezőgép előtt. Ismerjék meg az USA leghosszabb lábú állampolgárát!
A 20 éves lány lábai 125 centi hosszúak. Viszonyításként eláruljuk, hogy ez kb. kétszer akkora, mint a világ egykori legkisebb emberének 57 centis testmagassága.
Ha a képen látható Chandra Bahadur Dangi képzeletben megkettőzte volna magát, és rállt volna a saját fejére, még akkor is éppenhogy csak felért volna Holly derekáig.


(via metro.co.uk)

Dehát mindezt elnézve nem is olyan nehéz elképzelni.A lány a bántó tekintetek elől New York-ba költözött, ahol a férfiaknak kifejezetten bejön, amivel a természet megáldotta.
Ma már hízeleg neki, ha az emberek felfigyelnek rá.De az élet így sem fenékig tejfel: előző pasijának Mini Cooperében például alig fért el, és az öltözködés sem egy könnyű menet a lány számára, különösen akkor, ha nadrág vásárlásáról van szó.

Az iskolában zsiráfnak, meg fának csúfoltak a többiek.
De tesiórán mindig őt választották be először a csapatalakításnál, hiszen szinte bármilyen sportnál hatalmas előnnyel indult óriási magassága miatt.Elmondása szerint mindkét szülője 180 centi körüli magassággal büszkélkedhet, úgyhogy nem teljesen előzmény nélküli a lány extrém lábmérete.Először második osztályban esett le neki, hogy jóval magasabb a korabeli gyerekeknél, ugyanis még felnőtt tanára is alacsonyabb volt hozzá képest.


Ha érdeklik a világ hasonló dolgai, akkor lájkolja be a Villanyleó oldalát itt lent:

 
 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók