Műsorújság
RTL Most

A szelfivel jót is lehet tenni! Hogy micsoda?

Ezeket a képsorokat csak szülői felügyelet mellett ajánljuk még az erős és érett férfiaknak is. A cikk görgetése során megrendülhet a több évtizeden át szorgosan tanult ideális női testről alkotott kép. És valahol ez is a céljuk!

Top 5 instagram kampány a testünk elfogadásáért


1. Ilyen bénán nézel ki, ha utánzod a sztárokat!

Csücsörítés: pipa! Instagramos effektek: pipa! Hiányos öltözet: az is megvan! De akkor miért nem hasonlítok Jeniffer Lopezre? Erre a kérdésre válaszolnak Celeste Barber  instagramos képei. Több hónapja másolja a sztárok interneten megosztott fotóit, kevés sikerrel. És pont ebben a tökéletlenségben van a lényeg. Ahogy korábban írtuk, groteszk képeivel rámutat a celebfotók hamisságára és az általuk közvetített kamu testképre.

2. Borotválatlan strandolás = a szabad strandolás!

Ashley Armitage fotóművészt is megihlette a szőrtelenítés elleni harc. Barátnőivel elmentek strandolni, de előtte eltüntettek a fürdőszobából minden szúró-vágó-tépő eszközt. Ilyen fotósorozat töltött fel az instagramra utána!


3. "Nem baj,  ha valaki kövér, míg otthon a négy fal között csinálja"

 Pár éve volt egy botrány, amikor egy molett lány amúgy mindent takaró képeit törölték instagramról a sok gyűlölködő komment miatt. Akkor feltevődött a kérdés, hogy csak a tökéletes testűek oszthatnak meg magukról bikinis képet? Így sok közösségi tiltakozás született, ilyen például Amanda Richards író kezdeményezése is.  Az #ImNoModelEither-en bárki bátran felvállalhatja testét, büszke lehet rá.


4. Hónaljszőr-díszítés

Nők a teljes öszeomlás szélén: megirigyelve a férfiaktól a flitteres férfiszakállat saját hónaljszőrüket díszítették ki, átvéve az instagram őrület-listáján a vezetést. Díszesebb megoldás, mint a Hairy Legs Club projekt, és talán így sokkal befogadhatóbbá válik mindenkinek a női hónaljszőr látványa.
5. Pozitív testképet mindenkinek!

Mina még csak 19 éves, de tudatos instagram felhasználó. Képeivel mindenkit arra szeretne ösztönözni, hogy bátran ossza meg testének "hibáit", hisz azokban rejlik a valódi szépség.
Lájkolja a Villanyleót!

 

 

    Hasonló videók

      Legnézettebb videók