Műsorújság
RTL Most

Változatos műsorok az RTL Klubon

Az előző héten az RTL Klub 9,3%-os közönségarányt ért el főműsoridőben a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A kora esti Híradó az elmúlt héten átlagosan 18,0%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely a múlt héten átlagosan 15,1%-ot (SHR) hozott. Az infotainment magazin után a Barátok közt következett, amely átlagosan 10,3%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton. A napi sorozat a 19. héten átlagosan közel 532 ezer embert szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból. Az ezt követő 21 órás idősávban hétköznaponként olyan műsorokkal találkozhattak a nézők, mint a Cápák között, Isten veled, Magyarország, Toplista, Bűnös lelkek és a Különben dühbe jövök. Ezek közül a hétfő esti Cápák között érte el a legjobb eredményt a kiemelt célcsoporton 10,2%-os közönségarányával.

Hétvégén is sok saját gyártású műsorral jelentkezett a csatorna. Szombaton a Made in Karantént láthatták a nézők, amely 10,0%-ot (SHR) ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, majd ezt követte a Mellékhatás. Vasárnap este a Maradj haza magadnak!, illetve a  Segítség! Itthon vagyok! került képernyőre.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. május 4. – 2020. május 10.

Legnézettebb videók