Műsorújság
RTL Most

Újabb vérpezsdítő tartalmak az RTL Most+-on!

Június 1-től érkezik a Feleségek luxuskivitelben 3. szériája és az Igazi krimi kínálata is újabb izgalmas sorozatokkal bővül.

2021. júniusától ismét bepillanthatunk a 7 luxusfeleség (Csősz Boglárka, Köllő Babett, Vasvári Vivien, Yvonne Dederick, Polgár Tünde, Molnár Nini és Nagy Noémi) mindennapjaiba, melyek a sorozat 3. évadában sem mellőzik a gazdag és fényűző életmód bemutatását, mely hatalmas drámákat, veszekedéseket és váratlan fordulatokat tartogat a fogyasztók számára.

A Feleségek luxuskivitelben 3. évadának epizódjai az alábbi linken érhetőek el:

https://www.rtlmost.hu/felesegek-luxuskivitelben-p_17307

Június 1-től a krimi szerelmeseinek is ismét kedvez az RTL Most+ a Killer – Gyilkos kapcsolatok 1. évadával, mely 30 napig lesz elérhető a platformon. Az egyórás, megtörtént eseteken alapuló bűnügyi sorozat megdöbbentő történeteket oszt meg olyan emberekről, akiket annyira elvakít a bosszúvágy, hogy semmi sem állítja meg őket, és akár a gyilkosságig is elmennek. A sorozat négy témára bontva dolgozza fel az eseteket: szerelem, gyilkos szomszédok, gyilkos családok és a gyilkos kollégák.

Ezen felül, ismét elérhető válik június végéig a Killer Motive – Gyilkos indíték 1., és az In ice cold blood – Hidegvérrel című sorozat 2. évada. Míg az előbbiben a gyilkosságok és más súlyos bűncselekmények mögött rejlő motivációkat ismerhetjük meg, addig az utóbbi sorozatban Ice-T a házigazdával felháborító meséket és sokkoló igaz történeteket tár fel, melyek középpontjában a szex, a pénz, a gyilkosság áll, vagy néha ezek keveréke.

Az Igazi krimi teljes kínálata az alábbi linken érhető el:

https://www.rtlmost.hu/rtlhu_rtl_most/igazi-krimi-rtl-most-f_829

Legnézettebb videók