Műsorújság
RTL Most

Új hétköznapi műsorstruktúra az RTL Klubon

Az elmúlt héten az RTL Klub 9,7%-os közönségarányt ért el főműsoridőben a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A kora esti Híradó az előző héten átlagosan 18,2%-ot (SHR) tudott felmutatni a kiemelt célcsoporton.

Hétköznap esténként új műsorstruktúrával jelentkezett a csatorna. A főműsoridőt a Fókusz indította, mely a múlt héten átlagosan 14,0%-ot ért el. Az infotainment magazint a Barátok közt követte, amely átlagosan 10,6%-ot (SHR) hozott a 18-49-es célcsoporton. A napi sorozatot a 18. héten átlagosan több mint 548 ezren követték figyelemmel a teljes lakosság köréből. Az ezt követő 21 órás idősávban minden hétköznap más és más műsort tűzött a képernyőjére az RTL Klub. Hétfő este második évadával tért vissza a Cápák között, kedden az Isten veled, Magyarországot láthatták a nézők, majd szerdán a Toplista jelentkezett új részekkel. Csütörtökön új műsor debütált a csatornán, a Bűnös lelkek, majd pénteken egy új sorozatot követhettek figyelemmel a nézők, Különben dühbe jövök címmel.

A hétvége is tartogatott remek eredményeket. Szombat este a Made in Karantán 12,5%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig közel 498 ezren kísérték figyelemmel, hogy milyen produkciók kerültek a zsűri elé. Ezt követte a Mellékhatás, amely 12,1%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton. A drámai sorozat aktuális epizódja közel 474 ezer nézőt szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

Vasárnap este a Maradj haza magadnak!, illetve a Segítség! Itthon vagyok! is 10,2% - 10,2%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. április 27. – 2020. május 3.

Legnézettebb videók