Műsorújság
RTL Most

Továbbra is makulátlan a Konyhafőnök köpenye

Az RTL Klub az elmúlt héten minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 17,2%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a 37. héten átlagosan 17,3%-ot (SHR) produkált, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely az előző héten átlagosan 15,6%-ot (SHR) hozott. Az infotainment magazint A Konyhafőnök követte, amely átlagosan 20,6%-ot (SHR) tudott felmutatni, ezzel a Fókuszhoz hasonlóan minden este magabiztosan nyerte meg saját idősávját a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A finomabbnál finomabb ételek elkészülését és a verseny izgalmait a múlt héten átlagosan több mint 715 ezren követték figyelemmel a teljes lakosságból. A gasztro reality sikerét jól mutatja, hogy a szerdai adás 23,8%-os közönségaránnyal a 37. héten a legnézettebb műsor lett a kiemelt célcsoporton.

A hétvége is kiváló eredményeket tartogatott a csatorna számára. Szombat este dupla epizóddal jelentkezett A mi kis falunk, mely átlagosan 15,4%-ot (SHR) ért el a 18-49- es célcsoporton. Pajkaszeg lakói átlagosan közel 560 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosság köréből.

A vasárnap este főszereplője az Álarcos énekes volt, amely 20,8%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.  A teljes lakosságból pedig több mint 784 ezren kísérték figyelemmel, hogy ezúttal ki veszi le a maszkot.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. szeptember 7. – 2020. szeptember 13.

Legnézettebb videók