Műsorújság
RTL Most

Rekordszámú díjat söpört be az RTL Magyarország a Televíziós Újságírók Díján

Kiosztották a Televíziós Újságírók Díját. Az RTL Magyarország a meghirdetett tizenkettőből 10 kategóriában, összesen 18 jelölést kapott és ebből hetet díjra váltott, ezzel a gála abszolút győztese lett.

A szakmai zsűri ítélete alapján Balsai Móni lett a legjobb színésznő az Alvilágban nyújtott alakításáért.

Hetedik alkalommal értékelték a szakújságírók a 2019-es év kimagasló televíziós alkotásait és személyiségeit. A koronavírus járvány miatt márciusban elhalasztott díjátadó gálát szeptember 10-én tartották meg a Budapest Music Centerben, ahol tizenkét kategóriában hirdettek győztest.

Az idei gála egyértelmű nyertese az RTL Magyarország: alkotói és műsorai a 12 kategóriából tízben voltak érdekeltek, a 18 jelölésből hetet díjra váltottak! Így elmondható, hogy az összes díj, több mint a fele kötődik az RTL Magyarországhoz, a további díjakon öt televíziós társaságból három osztozott.  Akadt olyan kategória is – a Legjobb mellékszereplő – ahol kizárólag az RTL Magyarország sorozatainak színészei versenyeztek egymással. További öt kategóriában a három jelöltből kettő volt RTL-es.

Az RTL Magyarország műsorai és sztárjai az alábbi kategóriákban vívták ki a televíziós újságírók elismerését:

Legjobb színésznő: Balsai Móni (Alvilág) Legjobb színész: Nagy Ervin (A Tanár 2.) Legjobb mellékszereplő: Anger Zsolt (A Tanár 2.) Legjobb zsűritag: ByeAlex (X-Faktor) Legjobb nagyszabású show-műsor: X-Faktor Legjobb reality: Cápák között Legjobb sorozat: A mi kis falunk 3.

Legnézettebb videók