Műsorújság
RTL Most

Rekord nézettséggel folytatódott az Életünk története az RTL Moston!

A 9. héten az Életünk története! első epizódja lett a legnézettebb tartalom az RTL Most felületén.

A március 1-jén elstartolt széria, immáron a második évada a nagysikerű, sajátgyártású szórakoztató műsornak, melyben Friderikusz Sándor kalauzolásával lehetünk szemtanúi szerelmespárok, házastársak és testvérek időutazásának. A sztárpárok ebben az évadban sem rettennek vissza attól, hogy szembesüljenek 20 vagy akár 40 év múlvai önmagukkal és társukkal.

A műsor második évadának első epizódjában Istenes Bence és Csobot Adél szívhez szóló történetét és átalakulását láthatták az érdeklődők, mely az RTL Most-on - a publikálástól számított 7 napon belül - átlagosan 82 879 videóindítást generált a fogyasztók körében, és ezzel ez lett a legnépszerűbb tartalom az elmúlt héten a digitális platformon. Sőt, ezzel az eredménnyel az első és a második évad részei közül is rekord nézettséget hozott ez az epizód.

A továbbiakban, mások mellett vendég lesz a kétszeres világbajnok és négyszeres olimpiai ezüstérmes úszó Cseh László és természetgyógyász felesége, Diána, szembenéz az idő múlásával a Nyerő Párosból is ismert Czutor Zoltán zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett, és elfogadta a felkérést az említett műsor „nyerő párja”: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra is.

Forrás: gemius Prism, Web és App, 4+, 2020.11.01. – 2021.03.08. között (2021.03.09-én lekért adatok alapján).

Legnézettebb videók