Műsorújság
RTL Most

Rekord hét az RTL Most-on!

A 2020-as év eddigi legkiemelkedőbb eredményét tudhatja magáénak az RTL Most: az idei év 17. hetében összesen 1 millió 736 ezer videómegtekintés történt a platformon, ami azt jelenti, hogy naponta 248 ezer alkalommal indítottak el tartalmakat a felhasználók.

A repertoárból az elmúlt héten kiemelkedő eredményeket hoztak a karanténműsorok, valamint a két leköszönő napi sorozat, a Bátrak földje és a Drága örökösök. A Kalamár Tamás nevéhez fűződő Bátrak földje telenovella január 1. óta kalauzolta el a TV nézőit és az RTL Most felhasználóit a 19. század világába. A sorozat utolsó hetében 209 ezer alkalommal voltak kíváncsiak a fogyasztók a szerelmi „négyszög” történetét bemutató széria epizódjaira. A Hámori Barbara rendezte Drága örökösök is nagyon szép eredménnyel búcsúzott a közönségtől. A január 2. óta a TV képernyőn és digitális platformon egyaránt elérhető napi sorozat 3. évada sem mellőzte a keserédes humort és a drámai fordulatokat, melynek köszönhetően a sorozat utolsó hetében 325 ezer videó indítást generáltak az epizódok.

A fikciós sorozatokon túl a karanténműsorok is igen szép eredménnyel futottak: A Made in Karantén újszerű tehetségkutató műsor, a Maradj haza magadnak! vicces reality sorozat, valamint a Segítség! Itthon vagyok! önfeledt szórakozást garantáló széria epizódjai a 17. héten összesen 153 ezer videó indítást generáltak a platformon.

Forrás: gemius Prism, 4+ total, web és app

Legnézettebb videók