Műsorújság
RTL Most

Pajkaszeg lakói továbbra is az élen

Az RTL Klub az elmúlt héten átlagosan 14,6%-os közönségarányt ért el főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét magamögé utasította.

Az előző héten tovább szárnyalt A mi kis falunk. A sorozat idei harmadik epizódja 27,0%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, és ezzel a 4. héten is a legnézettebb műsor lett. Pajkaszeg lakóinak humorral teli életét több mint 1 millió 78 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosság köréből.

A közönségkedvenccé vált műsorhoz pedig extra videó is elérhetőek az rtl.hu felületén:

https://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/a-mi-kis-bakink-4-evad-8-resz

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 19,3%-ot (SHR) ért el, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

A hétköznap estéket a Fókusz nyitotta, amely az elmúlt héten átlagosan 19,4%-os közönségarányt tudott felmutatni. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely átlagosan 17,7%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. Ökörapáti lakói az előző héten átlagosan több mint 755 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. január 20. – 2020. január 26.

Legnézettebb videók