Műsorújság
RTL Most

Online beszélgetés Peter Fielddel: A reklámipar válság idején

Peter Fieldet aligha kell bárkinek is bemutatni. 15 éven keresztül volt reklámipari stratégiatervező, az elmúlt 20 évben pedig marketingtanácsadóként dolgozott. A kreativitás és a hatékonyság kapcsolata terén végzett úttörő munkásságának – például a Les Binet-vel közösen megalkotott Media in Focus (Középpontban a média) című műnek – köszönhetően Peter nemzetközi hírnévre tett szert, mint a Hatékonyság keresztapáinak (Godfathers of Effectiveness) egyike.

Ő a szerzője a kimagasló Advertising in a Downturn (A reklámipar visszaesés idején) elnevezésű kutatásnak is, amelyet nemrég aktualizált azáltal, hogy megfigyeléseit a COVID okozta krízis összefüggéseibe helyezte: Advertising in recession – long, short or dark? (A reklámipar válság idején – hosszú, rövid vagy sötét?).

A Global TV Group (Globális TV Csoport) és az egta egyesület szeretettel meghívja Önt egy Online Beszélgetésre, amelynek keretében Peter összegzi tanulmánya főbb eredményeit, és megosztja véleményét – amelyre igen nagy szükség van – a reklámipar minden szereplőjével.

A beszélgetésre május 26-án, kedden, közép-európai idő szerint 15:00 órakor kerül sor.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_kQq_T5a0StWTHufz7LjJZQ

A webinarban Peter számos aktuális kérdéssel foglalkozik majd:

  • Miért kell a marketingszakembereknek továbbra is a márkák reklámozásába fektetniük?
  • A jelenlegi körülmények között mely típusú reklám működik a legjobban?
  • Hogyan tudják a TV- és rádiómárkák a megfelelő eszközökkel és érvekkel a birtokukban hatékonyabban megszólítani ügyfélkörüket (a reklámozókat és az ügynökségeket egyaránt)?
  • Hogyan tudják a márkák megőrizni reklámsúlyukat, és megragadni a piaci lehetőségeket?
  • Válsághelyzetben milyen a jó „hosszú távú stratégia”?

 

Legnézettebb videók