Műsorújság
RTL Most

Nyertes hét, elvehetetlen szombat esték

Az előző héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 14,6% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét maga mögé utasította.

A mi kis falunk sorozat szombati epizódja 22,8%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, a teljes lakosság köréből pedig több mint 955 ezren kísérték figyelemmel Pajkaszeg humorral teli hétköznapjait. A műsor minden kérdés nélkül vitte a szombat estét, ahogyan azt már hétről-hétre megszokhattuk.

Vasárnap este folytatta remek szereplését az Álarcos énekes. A show-t megelőző rövid kedvcsináló, Fókusz – ki van a maszk mögött? 19,8%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton. Ezt követte az Álarcos énekes, amely 21,8%-ot (SHR) hozott a kiemelt célcsoporton, ezzel a 8. hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosságból több mint 1 millió 42 ezren tartottak a nyomozókkal, hogy megtudják, kit rejt az álarc. Az este a Vasember 3. című filmmel folytatódott, amely 16,9%-os közönségarányával az elmúlt hét legnézettebb filmje lett a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 18,2%-ot (SHR) ért el, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

A hétköznap estéket a Fókusz nyitotta, amely az előző héten átlagosan 17,0%-ot (SHR) tudott felmutatni. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely átlagosan 17,6%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. A saját gyártású napi sorozat az elmúlt héten átlagosan több mint 793 ezer embert szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. február 17. – 2020. február 23.

Legnézettebb videók