Műsorújság
RTL Most

Mindent lefőzött a Konyhafőnök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 15,1%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A hétköznap estéket a Fókusz nyitotta, amely az előző héten átlagosan 13,2%-ot (SHR) tudott felmutatni. Az infotainment magazint A Konyhafőnök követte, amely átlagosan 17,8%-ot (SHR) produkált a 18- 49-es célcsoporton, és ezzel minden este megnyerte saját idősávját. A kiélezett verseny izgalmait az elmúlt héten átlagosan több mint 634 ezren követték figyelemmel a teljes lakosság köréből. A 35. héten a toplista első öt helyén a gasztro reality adásai szerepelnek, amelyek közül a keddi epizód volt a legnézettebb a kiemelt célcsoporton, 18,7%-os közönségarányával.

A hétvége is tartogatott sikereket a csatorna számára. Szombaton A mi kis falunk 15,3%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Pajkaszeg lakói a teljes lakosságból közel 576 ezer embert szögeztek a képernyő elé. Vasárnap este a Rampage – Tombolás című filmet láthatták a nézők, amely 13,4%-ot (SHR) produkált, és ezzel az előző hét legnézettebb filmje lett a 18 – 49-es célcsoporton.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. augusztus 24. – 2020. augusztus 30.

Legnézettebb videók