Műsorújság
RTL Most

Milliós nézettségekkel tarolt az RTL Klub

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 16,6%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 21,9%-ot (SHR) hozott, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18 – 49-es célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely az előző héten átlagosan 18,6%-ot (SHR) produkált. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely átlagosan 18,0%-ot tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A saját gyártású napi sorozat a 13. héten átlagosan közel 889 ezer embert szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

Szombat este tovább folytatta remek szereplését A mi kis falunk, 28,0%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton. A humorral teli sorozatot a teljes lakosság köréből közel 1 millió 240 ezren követték figyelemmel, ezzel az idei széria eddigi legjobb eredményét érte el.

A vasárnap este középpontjában ezúttal is az Álarcos énekes állt. A műsort megelőző rövid kedvcsináló, Fókusz – ki van a maszk mögött? 25,9%-ot (SHR) hozott a 18 -49-es célcsoporton. Ezt követte az Álarcos énekes, amely 28,4%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, ezzel az elmúlt hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosságból pedig közel 1 millió 342 ezren kísérték figyelemmel, hogy ezúttal ki veszi le a maszkot.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. március 23. – 2020. március 29.

Legnézettebb videók