Műsorújság
RTL Most

Méregerős paprikával fűszerezte nézettségét a Konyhafőnök

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben, és átlagosan 17,2%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton.

Szombat este legújabb évadával jelentkezett A mi kis falunk, amely 23,2%-os közönségaránnyal az előző hét legnézettebb műsora lett a 18-49-es célcsoporton. A humorral teli sorozatot a teljes lakosságból közel 919 ezren kísérték figyelemmel. Az este A partiállat című vígjátékkal folytatódott tovább, amely 13,2%-ot (SHR) ért el, ezzel a 38. hét legnézettebb filmje lett a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A vasárnapi főműsoridő az Álarcos énekessel vette kezdetét. A showműsor ezúttal 20,9%-ot (SHR) hozott a kiemelt célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig több mint 841 ezren követték figyelemmel az újabb leleplezést.

A Híradó a múlt héten átlagosan 17,4%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18 – 49-es célcsoporton. Hétköznaponként a főműsoridőt a Fókusz indította, amely átlagosan 15,4%-os közönségarányt ért el. Az infotainment magazin után A konyhafőnök következett, amely átlagosan 20,2%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Az utolsó hét izgalmas történései átlagosan közel 727 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosságból. Az elmúlt 7 hét során A Konyhafőnök minden este megnyerte saját idősávját, és átlagosan 18,0%-ot* (SHR) hozott a kiemelt célcsoporton. A gasztro reality aktuális évadát a teljes lakosság köréből átlagosan több mint 644 ezren* kísérték figyelemmel.

A 39. héttől hétköznap esténként megújul az RTL Klub műsor struktúrája. A Fókusz után a Drága örökösök utolsó évadának epizódjait láthatják a nézők, majd ezt követően új sztárpárokkal jelentkezik a Nyerő páros.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. szeptember 14–2020. szeptember 20.

*A Konyhafőnök teljes évadának nézettségi adatai az élő, a vendégekre vonatkozó, a napon belüli és a 7 napon belüli visszanézések adatait is tartalmazzák (Konszolidált adatok).

Legnézettebb videók