Műsorújság
RTL Most

Megújult Barátok közt és nyertes hétvége az RTL Klubon

Az RTL Klub hétvégén megelőzte fő konkurensét a nézettségi versenyben (RTL Klub hétvége prime SHR: 8,9% / TV2 hétvége prime SHR: 8,1%). Szombat este a Delfines kaland 2. című amerikai családi filmet láthatták a nézők (SHR 10,0%). Vasárnap este a XXIII. évad második részével jelentkező Cobra11 10,1%-os közönségarányt hozott, ezt követte a Faterok motoron című amerikai vígjáték, amely 8,6%-ot (SHR) produkált a 18-49-es célcsoporton. A sikeres hétvégének is köszönhetően a 25. héten 4 estén az RTL Klub diadalmaskodott.

A hétköznapokat is figyelembe véve a főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 16,0%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, amivel hétből öt estén maga mögé utasította a legnagyobb konkurens hírműsort.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely az előző héten átlagosan 12,5%-ot (SHR) hozott, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a kiemelt célcsoporton. Az infotainment magazin után a tartalmilag és formailag is megújult Barátok közt következett. A Mátyás király tér lakóit hétfőn este a Cápák között (SHR 9,5%); keddtől péntekig pedig a Tanár című sajátgyártású sorozat került képernyőre. A főműsoridő utolsó órájában pedig igazi sorozatdömpinggel találkozhattak a nézők, hétfőtől péntekig sorrendben a Gyilkos lelkek, a Magnum, a Négy esküvő, egy temetés, a Doktor Murphy, valamint a Különben dühbe jövök premier adásai szórakoztatták az RTL Klubbal tartó nagyérdeműt.    

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. június 15. – 2020. június 21.

Legnézettebb videók