Műsorújság
RTL Most

Május 1-től Dzsungeltúra Armandoval kizárólag az RTL Most+-on! 

A Konyhafőnök legújabb spin-offja, a Dzsungeltúra Armandoval, 16 részes reality és főzőshow, amelynek első 6 epizódja - Receptek a dzsungelből- a két cimbora gasztronómia, míg további epizódjai -Armando a dzsungelben-, a vadonban átélt kalandjaikat tárja a nézők elé.  

 

A venezulai származású Armando első kézből mutatja be magyar barátjának a karibi-latino életérzést, egyenesen Costa Ricából. A fiúk mindent maguk szereznek be főzéseikhez: bálnák között horgásznak az óceánban, kakaóbabot szednek, helyi farmokat látogatnak meg egzotikus alapanyagokért és a dzsungel közepén alszanak, ahol a természet megmutatja igazi arcát.  


A Konyhafőnök veteránok főznek óceánparton, a dzsungel közepén és megannyi gyönyörű, természeti kincs közelében. Hogyan viseli egy erdélyi srác a costa rica-i dzsungelt, mit szól a Csendes-óceán látványához, eszik-e termeszhangyákat és látott-e már az élelmiszerboltokon kívül is ananászt? Mindez kiderül az egzotikus környezetben felhőtlen szórakozást ígérő és ínycsiklandó karibi ételeket bemutató Dzsungeltúra Armandoval részeiből, május 1-től az RTL Most+-on, ahol az exkluzív tartalom első hat 6 részét Receptek a dzsungelből címmel tekinthetik meg, majd május 15-től érkeznek a streaming platformra az Armando a dzsungelben részei is.  

Recepteki a dzsungelből részei az alábbi linken érhetőek el:

https://www.rtlmost.hu/a-konyhafonok-dzsungeltura-armandoval-p_19847

Legnézettebb videók