Műsorújság
RTL Most

Ismét megelőzve a TV-s premiert: érkezik az Apatigris az RTL Most+-ra!

A komoly témával foglalkozó Mellékhatás után, a digitális platformon egy könnyed szórakoztató sorozatot is előbb láthatnak a felhasználók.

Március 28-án debütált a Mellékhatás című, az RTL Magyarország első saját fejlesztésű orvosi thriller sorozata, mely egy rosszul sikerült orvosi eljárás következményeit mutatja be karakterei révén. A komoly, minőségi tartalmakra vágyók részére a sorozat premier epizódja április 4-én lesz látható az RTL Klub műsorán, az RTL Most+ felhasználói pedig továbbra is hét nappal hamarabb juthatnak hozzá a sorozat következő epizódjaihoz.

A sorozat epizódjai az alábbi linken érhetőek el:

https://www.rtlmost.hu/mellekhatas-p_16585

Ezen túl, a Válótársak óriási sikerét követően, április 5-én visszatér az RTL Magyarország platformjára a méltán népszerű Scherer Péter, méghozzá egy olyan sorozattal, melynek ő a címszereplője, sőt a sorozatot kifejezetten rá írták!

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét.

Az Apatigris az RTL Klub saját fikciós sorozatai közül is kiemelkedik azzal, hogy száz százalékban saját fejlesztésű heti vígjáték sorozat. Showrunner: Herman Péter, vezető író: Köbli Norbert, rendező: Herczeg Attila, forgatókönyvíró: Köbli Norbert, Csurgó Csaba, kreatív producer: Herman Péter, Producer: Erdős Ákos, vezető operatőr: Szőke Dániel.

Az Apatigris április 12-től vasárnap esténként nyújt kellemes kikapcsolódást 19:00 órától az RTL Klub nézőinek, míg az RTLMost+-on már április 5-től látható lesz, premier előtt, a sorozat első epizódja. Majd ezt követően minden soron következő részt, adásba kerülés előtt már egy héttel az RTLMost+-on elérhetik a felhasználók.

További információkat a sorozatról az alábbi linken talál:

https://rtl.hu/rtlklub/apatigris

Legnézettebb videók