Műsorújság
RTL Most

Ismét az RTL Klub volt a főszereplő

A múlt héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 15,5% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét maga mögé utasította.

Szombat este megállíthatatlanul menetelt tovább A mi kis falunk, ami ezúttal 22,3%-ot (SHR) ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A sorozat a teljes lakosság köréből több mint 953 ezer embert szögezett a képernyő elé.

A vasárnap este főszereplője az Álarcos énekes volt. A showműsort megelőzte egy rövid különkiadás, Fókusz – ki van a maszk mögött?, ami 22,2%-ot (SHR) hozott a 18-49-es célcsoporton. Ezt követte az Álarcos énekes, amely 27,0%-ot (SHR) tudott felmutatni a kiemelt célcsoporton, ezzel az előző hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosság köréből több mint 1 millió 158 ezren kísérték figyelemmel, hogy ezúttal ki veszi le az álarcot, és ezzel az eddigi legnézettebb epizód lett a nyitó rész óta.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 19,1%-ot (SHR) produkált, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely a 10. héten átlagosan 17,4%-ot (SHR) hozott a csatornának. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely átlagosan 18,0%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Ökörapáti lakói az elmúlt héten átlagosan közel 808 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. március 2. – 2020. március 8.

Legnézettebb videók