Műsorújság
RTL Most

Hazai extra tartalmak az RTL Most-on!

A Mellékhatás, az Apatigris és A Tanár 3. évada ugyan július 1-től lekerülnek az RTL Most+ tartalmai közül, azonban a szórakozás ezután is garantált lesz!

Ugyan a hatalmas sikernek örvendő sajátgyártású Mellékhatás, Apatigris és a A Tanár 3. évad épizódjai július 1-ig láthatóak az RTL Most+-on, azonban a rajongók legnagyobb örömére mindhárom sorozat visszatér majd.

Július 1-től pedig az RTL Most és a premium platform is hazai exkluzív, új tartalmi csomaggal igyekszik a felhasználók számára garantálni a szórakozást. Így elérhető lesz az Észbontók, a Feleségek luxuskivitelben és a Tesztbeszéd epizódjai.

Az Észbontók igazi könnyed szórakozást ígér, melyben Kovács Áron vezetésével lehetünk szem és fültanúi a hetente cserélődő celebcsapatok kihívásainak, amiben igyekeznek megérteni a hozzájuk társított észbontó páros gondolkodását és ezáltal a kérdésekre az észbontó páros szemszögéből a lehető legjobb választ adni.

A Feleségek luxuskivitelben reality során megismerhetjük a felső tízezer életét és annak kihívásait. Luxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben - A Feleségek luxuskivitelben a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a party-k és persze a sikeres nők vannak a főszerepben. Az amerikai The Real Housewives formátum alapján készült reality-ben betekintést kapunk a szereplők hétköznapjaiba, hogy megtudhassuk, milyen a tehetős üzletasszonyok és sikeres családanyák fényűző élete.

A Tesztbeszéd talkshowban négy híresség szembesül azzal, mit gondol róla valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról. A stúdióban lévők tesztkérdésre válaszolnak vendégekkel kapcsolatban, akik aztán elmondják, egyezik-e a róluk kialakult kép azzal, amit ők magukról hisznek. Tartalmas beszélgetések, sok nevetés és még több önismeret jellemzi a sorozat epizódjait, melynek házigazdája Dombóvári István.

Legnézettebb videók