Műsorújság
RTL Most

Hatalmas sikerrel búcsúzott a Drága örökösök 3. évada

A múlt héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 13,8% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét magamögé utasította.

A kora esti Híradó az előző héten átlagosan 19,8%-ot (SHR) tudott felmutatni, a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A hétköznap estéket a Fókusz nyitotta, amely az elmúlt héten átlagosan 18,1%-ot (SHR) hozott, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját. Az infotainment magazint a Drága örökösök követte, amely átlagosan 19,8%-ot (SHR) produkált a 18-49-es célcsoporton. A sorozatot az aktuális évad utolsó hetében átlagosan több mint 893 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosság köréből. A harmadik évad közel négy hónap alatt átlagosan 18,4%-ot* (SHR) tudott felmutatni a kiemelt célcsoporton. A váratlan fordulatokkal teli produkció 80 része a teljes lakosságból átlagosan közel 838 ezer* embert szögezett a képernyő elé. A csatorna másik napi sorozata is a végéhez ért. A Bátrak földje az utolsó héten átlagosan 13,1%-os közönségarányt hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig átlagosan közel 631 ezren követték figyelemmel, hogyan zárul a történet. A kosztümös magyar teleregény teljes évada átlagosan 11,7%-ot* (SHR) produkált a 18- 49-e célcsoporton. Az izgalmas történet az elmúlt hónapok alatt átlagosan több mint 524 ezer* embert szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból. A sorozat legnézettebb epizódja a csütörtök esti befejező rész volt, amikor is 15,4%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton, valamint közel 717 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosságból.

 A hétvége is tartogatott remek eredményt a csatorna számára. Szombat este a Made in Karantén 12,8%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. április 20. – 2020. április 26.

*A Drága örökösök és a Bátrak földje teljes évadának nézettségi adatai az élő, a vendégekre vonatkozó, a napon belüli és a 7 napon belüli visszanézések adatait is tartalmazzák (Konszolidált adatok).

Legnézettebb videók