Műsorújság
RTL Most

Elérhető az RTL Most+ a UPC Direct előfizetői számára

2020. szeptember 9-től a UPC Direct ügyfelei számára is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+.

Az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD-vel kötött megállapodásnak köszönhetően az RTLII HD és a Film+ HD bevezetése után, szeptember 9-től az RTL Most+ műsorkínálata is elérhetővé válik a UPC Direct előfizetői számára.

A dinamikusan fejlődő RTL Most+ platform - amelynek felhasználói bázisa megduplázódott az év második negyedévében és folyamatosan tovább emelkedik - legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse, egyedi élményt nyújtva ezzel a felhasználóknak. 

Az  RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál; a televíziós premiereket megelőzve nyújt lehetőséget a sorozatok megtekintésére, vagy éppen az egyes szériák kizárólag ezen a felületen  láthatók.   Az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van chromecast használatára is.

Az RTL Most+ kód igénylése és használata nem jár plusz költséggel a UPC Direct előfizetői számára. A My UPC Direct fiókkal rendelkezők szeptember folyamán automatikusan megkapják az RTL Most+ platformra való belépéshez szükséges kódot a My UPC Direct fiókhoz regisztrált email címükre. Akik még nem éltek a regisztráció lehetőségével, azok a My UPC Direct regisztrációt követő napokban kapják meg az RTL Most+ kódot emailben. A My UPC Direct a szolgáltató önkiszolgáló ügyfélportálja, amelyen keresztül az ügyfelek online intézhetik ügyeiket. Az ide történő regisztráció ingyenes és további előnyökhöz biztosít hozzáférést.

A UPC Direct előfizetőinek az RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál; A Drága örökösök záró évadának első részét, már szeptember 18-tól megnézhetik a sorozat rajongói, majd a közönségkedvenc epizódjai a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthetők lesznek az online platformon. A 22:00 órától elérhető hírösszefoglalóban, a késő esti híradó előtt értesülhetnek a felhasználók a legfrissebb eseményekről. Itt tekintehetik meg a Hazai Extra tartalmakat is; a Viasat3 műveletlenségi vetélkedőjének első négy évadát és a Feleségek luxuskivitelben első és második évadát. A pop-up csatornán látható a Spektrum Home interaktív, játékos személyiségtesztje, a Dombóvári István vezette Tesztbeszéd. Az RTL Most+  Hazai Extra kínálatában népszerű színészek által jegyzett rövidfilmek is megtalálhatók, mint a Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás szereplésével készült A taxis, Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló, valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmek.

Legnézettebb videók