Műsorújság
RTL Most

Együtt erősebbek leszünk!

Kedves Ügyfeleink! 

 

A koronavírussal kapcsolatos iránymutatásokkal összhangban úgy döntöttünk, hogy a március 17-ei naptól kezdődően a műsorkészítéshez elengedhetetlen és a folytonos adásszolgáltatást biztosító kollégákon kívül, munkatársaink otthonról fognak dolgozni, kerülve a személyes találkozókat, megbeszéléseket.

 

Ahogyan sok más vállalatot, minket is rendkívül érzékenyen érint a jelenlegi helyzet. De hangsúlyozzuk, hogy működésünk folytonossága teljes mértékben biztosított. 

 

Kollégáink távmunkában is ugyanolyan elkötelezetten végzik munkájukat, és a rendkívüli körülmények ellenére a továbbiakban is a rendelkezésetekre fognak állni – emailben, telefonon vagy egyéb online, pl. videokonferenciás platformokon.

 

Egyúttal szeretnénk szolidaritásunkról biztosítani benneteket ebben a nehéz helyzetben, amely soha nem látott kihívások elé állított mindannyiunkat, és amelyben valamilyen formában mindenki érintett a betegektől kezdve az egészségügyi dolgozókon és helyi közösségeken át a legkisebb és legnagyobb vállalkozásokig. A kialakult egészségügyi helyzetben kérjük támogassátok Ti is a közegészségügyi dolgozók munkáját, mert az igazi, kemény harcot ők vívják; ezúton is köszönjük odaadó munkájukat!

Bízunk benne, hogy a helyzet hamarosan javulni fog, és minél hamarabb visszatérhetünk működésünk megszokott rendjéhez.

 

A továbbiakban is forduljatok hozzánk teljes bizalommal, mindenben számíthattok ránk.

 

Köszönjük a bizalmat, vigyázzatok magatokra, óvjuk meg egymást!

 

Együtt erősebbek leszünk!

RTL Magyarország

Legnézettebb videók