Műsorújság
RTL Most

Dübörög az RTL Most+!

Az elmúlt két hónapban majdnem megduplázódott a regisztráltak száma a prémium platformon!

A 2019. október 22-én útjára indított digitális szolgáltatás számos új funkcióval bővült az RTL Most-hoz képest, mint például a chromecast lehetőség, melynek köszönhetően az RTL Most+ műsorai a tévékészüléken is nézhetők, az RTL Magyarország csatornái élő adásainak követése, hosszabb ideig visszanézhető műsorok, és a megszokottnál jelentősen kevesebb reklám.

Mindemellett több, exkluzív lehetőséget is ad a fogyasztóinak az RTL Most+: kizárólag ezen a platformon elérhető tartalmak is színesítik a repertoárt, mint például a tavaly novemberben nagy sikernek örvendő Nofilter, vagy a 2020 áprilisában elindított, száz százalékban saját fejlesztésű Apatigris, valamint A Tanár 3. évada. Továbbá, megelőzve a TV-s premiert, a fogyasztók hamarabb juthatnak hozzá bizonyos tartalmakhoz, mint például az idén január 1-jén megjelent Bátrak földje, melynek első epizódjait a prémium platform felhasználói már 2019 decemberében láthatták, illetve az idén áprilisban debütáló Mellékhatás, melynek minden része hét nappal hamarabb elérhető az RTL Most+-on.

A prémium platform sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy 2020 február vége és május eleje között 99%-kal nőtt a regisztrálók száma!

Forrás: RTL DWH, 2020.02.29. – 2020.05.04. közötti eredmények összehasonlítása.

Legnézettebb videók