Műsorújság
RTL Most

Bátrak földje a kulisszák mögött

A korhű környezetben, teljes egészében valódi helyszíneken forgatott sorozat, csodás jelmezeivel és hangulatával csábít mindenkit egy regényes kalandozásra. A Bátrak földje kulisszatitkaiba az rtl.hu oldalon nyerhetnek betekintést a sorozat rajongói.

A nyáron megújult rtl.hu-n kiemelt szerepet kapnak a műsorokhoz kapcsolódó videók, legyen szó akár egy meghatározó jelenetről, bakiparádéról vagy éppen egy exkluzív interjúról. A népszerű telenovellához is folyamatosan kerülnek fel kiegészítő tartalmak az oldalra, amelyek többek között bepillantást engednek a látogatóknak a forgatás pillanataiba:
https://rtl.hu/rtlklub/batrakfoldje/kardinalis-problemat-feszeget-csore-gabor-karaktere

A január 1-én indult napi sorozat egy szerelmi “négyszögről” szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak Földje szereplői a hazugságok, az intrikák ellenére, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.

Bátrak földje minden hétköznap 21:00 órától az RTL Klubon!

Legnézettebb videók