Műsorújság
RTL Most

Az X – Faktor lett a hétvége sztárja

Az RTL Klub a múlt héten minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 20,1%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. Ez a közönségarány volt az elmúlt három évben a csatorna eddigi legjobb átlagos főműsoridős eredménye.

A hétvégén tovább menetelt az X–Faktor. Szombat este a táborról készült első összefoglaló 35,8%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, ezzel az előző hét legnézettebb műsora lett. A tehetségkutató showműsor aktuális adását a teljes lakosság köréből több mint 1 millió 180 ezren követték figyelemmel. Vasárnap este tovább folytatódtak az izgalmak. A tábor második összefoglalója 26,4%-ot (SHR) hozott a 18–49-es célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig több mint 931 ezer embert szögezett a képernyő elé.

A pénteki munkaszüneti napon ünnepi műsor struktúrával jelentkezett a csatorna. Az este folyamán a Jégvarázs című animációs film 15,2%-os közönségarányával az elmúlt hét legnézettebb filmje lett a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó az előző héten átlagosan 20,3%-ot (SHR) ért el, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a kiemelt célcsoporton.

A hétköznap estéket a Fókusz indította nagyszerű teljesítményével, átlagosan 17,5%-ot (SHR) ért el a múlt héten. Ezt követte a Drága örökösök, mely átlagosan 18,5%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18–49-es célcsoporton. Ökörapáti lakóit a teljes lakosság köréből átlagosan több mint 767 ezren követték figyelemmel. Az este további részében a Nyerő páros volt látható a képernyőn, amely átlagosan 16,3%-os közönségarányt hozott.

                               

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – az RTL Klub kereskedelmileg legfontosabb, fiatal felnőtteket magába foglaló célcsoportjára (18-49 évesek), főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Este és főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés nézettségi adatait is. Időszak: 2019. október 28. – 2019. november 03.

Legnézettebb videók