Műsorújság
RTL Most

Az énekes álarca és a konyhafőnök köpenye repítette magasba az RTL Klubot

A múlt héten az RTL Klub minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 16,4%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton.

Szombat este dupla epizódot láthattak a nézők A mi kis falunkból, amelyek közül az első 16,1%-ot (SHR), míg a második 16,4%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton. A sorozat két részét átlagosan közel 630 ezren követték figyelemmel a teljes lakosságból.

Vasárnap este új évaddal tért vissza a csatorna nagysikerű showműsora az Álarcos énekes. Az első őszi adás 20,9%-os közönségarányt produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, ezzel az előző hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosság köréből közel 798 ezren csatlakoztak a nyomozókhoz, hogy kitalálják, kik rejtőzhetnek a maszkok mögött.

A kora esti Híradó az elmúlt héten átlagosan 15,9%-ot (SHR) hozott a kiemelt célcsoporton.

Hétköznaponként a főműsoridő a Fókusszal vette kezdetét, amely a 36. héten átlagosan 16,2%-ot (SHR) ért el. Az infotainment magazin után A Konyhafőnök következett, amely átlagosan 18,6%-ot (SHR) produkált a 18 – 49-es célcsoporton. A gasztro reality műsor az előző héten átlagosan több mint 655 ezer nézőt szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. augusztus 31. – 2020. szeptember 6.

Legnézettebb videók