Műsorújság
RTL Most

Az elmúlt hét TOP 10 műsora az RTL Klubon futott

A múlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 15,8%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. A Top 10-es lista mindegyik helyét a csatorna műsorai foglalják el a 18-49 évesek körében.

Szombat este A mi kis falunk szögezte a képernyő elé a nézőket (26%, 18-49), vasárnap pedig az Álarcos énekes debütált hatalmas sikerrel (28,6%, 18-49). A teljes lakosság köréből közel 1 millió 362 ezren csatlakoztak a műsor nyomozóihoz, hogy kitalálják, kik rejtőzhetnek a maszkok mögött. Az idei évben a kiemelt célcsoporton és a teljes lakosság körében is az eddigi legnézettebb műsor lett. Az este a Vasember című filmmel folytatódott, amely 14,7%-os közönségarányával az előző hét legnézettebb filmje lett a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 19,6%-ot (SHR) produkált, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely a 6. héten átlagosan 17,3%-ot (SHR) tudott felmutatni. Az infotainment magazint a Drága örökösök követte, amely átlagosan 17,8%-ot (SHR) hozott a kiemelt célcsoporton. A saját gyártású napi sorozatot a teljes lakosság köréből átlagosan több mint 785 ezren kísérték figyelemmel.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. február 3. – 2020. február 9.

Legnézettebb videók