Műsorújság
RTL Most

Az Alvilág lett a legjobb sorozat ezért 30 napig újra elérhető az RTL MOST on minden epizód!

Az RTL Magyarország 2019 februárjában bemutatott Alvilág című szériája nyerte a Magyar Filmdíj 2020 legjobb sorozat kategóriáját. Ennek köszönhetően, a sorozat 8 epizódja, melyek március 6. és március 9. között már közel 12 ezer videó megtekintést generáltak, valamint a műsorhoz kapcsolódó Kibeszélő adások is 30 napig újra elérhetőek az RTL Most-on.

A holland Penoza című sorozat magyar változatát a Liza, a rókatündér és az X – A rendszerből törölve című filmeket jegyző Ujj Mészáros Károly rendezte. A sorozat kreatív producere Herman Péter, produkciós vezetője Bodzsár István volt, a forgatókönyveket Köbli Norbert és Bodzsár Márk írta.

A 8 epizódból álló Alvilág főbb szerepeiben Balsai Mónit, Schmied Zoltánt, Fekete Ernőt, Hevér Gábort, Molnár Leventét, Nagypál Gábort, Bezerédi Zoltánt, Szirtes Ágit, Rajkai Zoltánt, Szabó Győzőt, Miller Dávidot, Bujáki Zsófit és Cservák Zoltánt láthatták a nézők.

A Vígszínházban március 5-én este megtartott átadón az elismerést Ujj Mészáros Károly és Bodzsár István vette át, Szecsanov Martin operatőr, Köbli Norbert és Bodzsár Márk társaságában.

Forrás: gemius Prism, 4+ total web és app, 2020.03.06 – 2020.03.09. között (2020.03.10-ei lekéréssel).

Legnézettebb videók