Műsorújság
RTL Most

A MinDig TV Extra ügyfeleknek is elérhető lesz az RTL Most+

Még az idén elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+ , az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV Extra ügyfelei számára is.

Az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD és az Antenna Hungária Zrt. között létrejött megállapodás értelmében még az idén elérhető lesz az RTL Most+ műsorkínálata a MinDig TV Extra előfizetői számára. 

Az RTL Most+ platform felhasználói bázisa az év második negyedévében megduplázott és továbbra is dinamikusan fejlődik. Célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse, egyedi élményt nyújtva ezzel a felhasználóknak. Az RTL Most+-on élőben, HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van chromecast használatára is.

 Az  RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál; a televíziós premiereket megelőzve nyújt lehetőséget a sorozatok megtekintésére, vagy éppen az egyes szériák kizárólag ezen a felületen  láthatók, valamint további magyar nyelvű tartalmak is garantálják a szórakozást. A jövőben pedig további exkluzív tartalmakra és premierekre számíthatnak a felhasználók; az RTL Most+ felületen augusztus végétől a 22:00 órától elérhető hírösszefoglalóban már a késő esti híradó előtt értesülhetnek a felhasználók a legfrissebb eseményekről.

Az RTL Most+ szolgáltatás hamarosan az Alap- és Családi csomag részeként a MinDig TV Extra előfizetők számára is elérhetővé válik, online és mobilalkalmazáson keresztül egyaránt.  A belépéshez szükséges kódokat az Antenna Hungária, a MinDig TV Extra szolgáltatója küldi ki az előfizetőknek, az ügyviteli rendszerében rögzített elérhetőségek valamelyikére. A kód megadását követően a regisztrált felhasználóknak nem lesz más dolguk, mint élvezni a prémium tartalmakat.

Az Antenna Hungáriáról

Az Antenna Hungária évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai telekommunikációs szektornak, fő tevékenységi területe az országos földfelszíni televízió- és rádióműsor-szórás, valamint a vezeték nélküli üzleti távközlés. Előbbihez sorolhatók a több, mint 600 ezer háztartást kiszolgáló MinDig TV és MinDig TV Extra márkák is.

Az Antenna Hungária az egyik legsikeresebb hazai tulajdonban lévő információ-technológiai cégként az utóbbi években folyamatos növekedést tudott felmutatni, műsorgyártó és rendezvénytechnikai üzletágakkal bővült, illetve bekapcsolódott a robbanásszerű növekedés előtt álló OTT (Over-the-Top) és IoT (Internet of Things - a dolgok internete) iparágakba, saját hálózatokat, megoldásokat és szolgáltatásokat kiépítve.

Az RTL Magyarországról

Az RTL Magyarország hazánk egyik vezető média csoportja. A nyolc csatornából álló portfólió zászlóshajója az 1997-ben indult RTL Klub, amely olyan nézői kedvenceknek ad otthont, mint a Híradó, a Fókusz, az Álarcos énekes, vagy éppen A mi kis falunk. A lineáris televíziócsatornák mellett 2018-ban az RTL Most nevű online szolgáltatás is megújult. A platform továbbfejlesztett, prémium tartalmakat is kínáló változata az RTL Most+ 2019 őszétől érhető el a szolgáltatásra szerződött disztribúciós partnereken keresztül.

Legnézettebb videók