Műsorújság
RTL Most

A mi kis falunk sikerével robbant be a február

A múlt héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 14,9% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét maga mögé utasította.

A kora esti Híradó az előző héten átlagosan 20,5%-ot (SHR) ért el, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

Hétköznap esténként a Fókusz jelentkezett elsőként, és átlagosan 19,3%-ot (SHR) tudott felmutatni, ezzel valamennyi estén győztesként került ki a saját idősávjában. Az infotainment magazint követő Drága örökösök átlagosan 18,5%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, folytatva ezzel az előző évadnál megszokott remek teljesítményét. A napi sorozatot az elmúlt héten átlagosan közel 802 ezren követték figyelemmel a teljes lakosság köréből.

Szombat este A mi kis falunk tovább folytatta remek szereplését.  A humorral teli sorozat 25,0%-os közönségarányt ért el a 18-49-es célcsoporton, ezzel az 5. hét legnézettebb műsora lett. Pajkaszeg lakói a teljes lakosság köréből közel 1 millió 30 ezer embert szögeztek a képernyő elé.

Vasárnap este a Legendás állatok és megfigyelésük című film 12,8%-os közönségaránnyal futott  a kiemelt célcsoporton, ezzel az előző hét legnézettebb filmje lett.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. január 27. – 2020. február 2.

Legnézettebb videók