Műsorújság
RTL Most

A mi kis falunk sikere nyáron is töretlen

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben a kiemelt célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 16,4%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely az előző héten átlagosan 12,5%-ot (SHR) hozott, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton. Az infotainment magazin után A mi kis falunk következett, amely átlagosan 14,2%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton. Pajkaszeg lakói a teljes lakosság köréből átlagosan több mint 540 ezer embert szögeztek a képernyő elé. A sorozat hétfői epizódja 15,3%-ot (SHR) produkált, ezzel a 31. hét legnézettebb műsora lett a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Az esték további részében a Barátok köztöt láthatták a nézők, amelyet átlagosan közel 450 ezren kísértek figyelemmel a teljes lakosságból.

A 32. héten megújul az RTL Klub műsor struktúrája. A nézők már a Híradó előtt megtekinthetik a Barátok közt legújabb epizódjait. Ezt követően a Híradó és a Fókusz jelentkezik, majd A Konyhafőnök legújabb évada kerül képernyőre, végül az estét a délutáni Barátok közt ismétlése zárja.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. július 27. – 2020. augusztus 2.

Legnézettebb videók