Műsorújság
RTL Most

A legtöbb néző A mi kis falunkban vendégeskedett

A 3. héten az RTL Klub átlagos közönségaránya 13,4% volt főműsoridőben a kiemelt célcsoporton, ezzel minden konkurensét maga mögé utasította.

Az elmúlt hét A mi kis falunk sikeréről szólt. A sorozat idei második epizódja 28,4%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, és ezzel az előző rész eredményét is túlszárnyalta. A teljes lakosság köréből közel 1 millió 45 ezren kísérték figyelemmel, hogy milyen izgalmak történnek Pajkaszegen. Így idén továbbra is ez az egyetlen műsor, amely 1 millió feletti nézőtáborral büszkélkedhet. A mi kis falunk természetesen a 3. héten is a legnézettebb műsorszám lett.

A kora esti Híradó a múlt héten átlagosan 19,9%-ot (SHR) produkált, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a 18-49-es célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely a 3. héten átlagosan 17,4%-ot (SHR) tudott felmutatni. Az infotainment magazint a Drága örökösök követte, amely átlagosan 17,1%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. A saját gyártású napi sorozat a teljes lakosság köréből átlagosan több mint 753 ezer embert szögezett a képernyő elé. A széria a harmadik évadánál jár, nézettségét tekintve töretlenül stabil alapköve az RTL Klub hétköznap esti műsorstruktúrájának.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. január 13. – 2020. január 19.

Legnézettebb videók