Műsorújság
RTL Most

A Konyhafőnök döntő: extra tartalmak és nyereményjáték a digitális platformokon

A Konyhafőnök rajongói különleges végjátékra számíthatnak a műsor 8. évadával! A gasztronómia szerelmesei ezúttal nem csak a teljes adásokból meríthetnek ihletet, hanem az RTL Most és RTL Most+ platformon található extra tartalmakból is táplálkozhatnak, és maguk is konyhafőnökké válhatnak.

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé A Konyhafőnök 8. évadában is próbára tették ízérzéküket, a jelölteket és egymást is. A kiborulásokban, botrányokban, megható és vicces pillanatokban dúskáló epizódok már az első héten a tévénézők és az online fogyasztók kedvenceivé váltak és ez a lendület a döntő hetére sem hagyott alább.

Az igazi egzotikus és rendhagyó fogásokra kíváncsiak pedig már május 1-jétől hódolhattak a főzés szenvedélyének A Konyhafőnök legújabb spin-off sorozata, a Dzsungeltúra Armandóval című műsorral, melyben 16 részen keresztül a két cimbora gasztronómiai és a vadonban átélt kalandjaikat tárja a fogyasztók elé. A venezulai származású Armandó első kézből mutatja be magyar barátjának a karibi-latino életérzést, egyenesen Costa Ricából. A fiúk mindent maguk szereznek be főzéseikhez: bálnák között horgásznak az óceánban, kakaóbabot szednek, helyi farmokat látogatnak meg egzotikus alapanyagokért és a dzsungel közepén alszanak, ahol a természet megmutatja igazi arcát.

A Dzsungeltúra Armandóval sorozat részei az alábbi linken érhetőek el:

https://www.rtlmost.hu/a-konyhafonok-dzsungeltura-armandoval-p_19847

Az RTL Most felhasználói további extra tartalomban is részesülnek A Konyhafőnök 8. évadához kapcsolódóan, ugyanis június 9-től A Konyhafőnök döntősei a Street Kitchennél vendégeskednek. A műsor TOP6 versenyzője a döntővel párhuzamosan a Street Kitchen oldalán is megvillantja tehetségét, a Fördős Zé szakmai vezetésével működő gasztrocsapat online felületén, ugyanis saját receptvideókkal debütálnak. Halászlé, ezer rétegű húsos lepény, sajttorta, rakott tészta, tabbouleh és ratatouille kerülnek terítékre, melyek egy-egy interjúval kiegészítve az RTL Most felületén is elérhetőek lesznek. Az interjúkból, többek között az is kiderül, hogy Roland miként tanulhatott meg a világ legnagyobb séfjeitől főzni vagy hogy Mengyi miért rajong a hekkért, amelynek nyáron nem tud ellenállni. A döntősök videói közül minden nap megjelenik egy a Street Kitchen és az RTL Most oldalán is.

Az igazi fanatikusok pedig most maguk is konyhafőnökké válhatnak saját otthonaikban az rtl.hu oldalon található nyereményjáték segítségével. Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni A Konyhafőnök – Dzsungeltúra Armandóval kapcsolatos, három kérdésből álló kvízt a műsor döntő hetében, június 10-ig. A nyeremény nem más, mint 10 db exkluzív, csak a nyereményjátékra készült sárga színű kötény, melyek leendő tulajdonosaikra várnak! Csatlakozz Zé csapatához!

A nyereményjáték az alábbi linken érhető el, míg a kérdések megválaszolásában a fenti linken található Dzsungeltúra Armandóval spin-off sorozat nyújt segítséget.

https://rtl.hu/rtlklub/akonyhafonok/nyeremenyjatek-reszletek

Legnézettebb videók