Műsorújság
RTL Most

A Konyhafőnök a konyhák főnöke

A televíziós gasztro reality-k világában sok újdonság kerül képernyőre, de egy műsor van, amely igazán közel áll a magyar nézők szívéhez: ez a Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos fémjelezte A Konyhafőnök.

Az RTL Klubon látható gasztro reality elsöprő, több mint kétszeres nézettséggel futott a kereskedelmileg fontos korcsoportban (18-49), amikor versenytársa új, hasonló műsort indított. (A Konyhafőnök hétfőn az RTL Klubon 17,0% -os közönségaránnyal ment, míg a TV2 hasonló műsora csupán 8,2 SHR%-t hozott).

A Konyhafőnök már eddig is bizonyított, a nézők egyik kedvence, amely még csak a második elődöntő heténél jár. Hamarosan megkezdődik a középdöntő, ahol még keményebb verseny, még több izgalmas pillanat várható, és persze a séfek sem kímélik egymást. A tét továbbra is A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint. Ez a fesztivál nem marad el!

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49 éves korcsoport, 2020. augusztus 24-i program AMR’000 és SHR%, TSV + Vendég adatokkal, aug. 25-i adatlekéréssel

Legnézettebb videók