Műsorújság
RTL Most

A húsvét hetében is rekordot rekordra halmozott az RTL Klub

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 17,1%-os közönségarányt ért el a kiemelt célcsoporton.

Szombat este visszatért A Tanár. A legújabb évad első epizódja 19,5%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig több mint 775 ezren követték figyelemmel az iskolai élet buktatóit, ezzel a sorozat történetének eddigi legnézettebb része lett. Az este egy másik saját gyártású sorozattal a Mellékhatással folytatódott, amely 16,0%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A teljes lakosság köréből közel 634 ezer embert szögezett a képernyő elé a drámai alkotás második epizódja.

A vasárnap este egy vadonatúj sorozattal vette kezdetét. Az Apatigris 26,1%-os közönségaránnyal debütált a kiemelt célcsoporton. A teljes lakosság köréből pedig több mint 1 millió 31 ezren követték figyelemmel milyen az élete egy elvált, és három lányát egyedül nevelő apának. Az este hátra levő részében a Micsoda nő volt látható a képernyőn, amely 18,6%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, ezzel a 15. hét legnézettebb filmje lett.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 22,3%-ot (SHR) ért el és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a kiemelt célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz nyitotta, amely az előző heti átlagos 20,1%-os közönségarányával az idei legjobb eredményét érte el. Az infotainment magazint a Drága örökösök követte, amely átlagosan 20,0%-ot (SHR) hozott a 18-49-es célcsoporton. Ez az eredmény a sorozat tavaszi évadának eddigi legjobbja. Ökörapáti lakói az elmúlt héten átlagosan közel 911 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosságból. Április 9-én, csütörtökön a sorozat aktuális epizódja 21,5%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, amely a harmadik évad eddigi legjobb eredménye. Ezen a napon a csatorna másik napi sorozata, a Bátrak földje is az eddigi legjobbját érte el 14,5%-os közönségarányával. Nemcsak a kiemelt célcsoporton, de a teljes lakosságon is ez volt a kosztümös sorozat legjobb epizódja, miután közel 641 ezren követték figyelemmel.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. április 6. – 2020. április 12.

Legnézettebb videók